Με υποβιβασμό κινδυνευουν οι ΠΑΕ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο - iefimerida.gr

Με υποβιβασμό κινδυνευουν οι ΠΑΕ που εμπλέκονται στο σκάνδαλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υποβιβαστούν οι ομάδες που εμπλέκονται στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες. Μία τέτοια εξέλιξη είναι πιθανή δήλωσε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος.

Ο ίδιος υποστήριξε πως τα σημαντικότερα αδικήματα στην υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια είναι η δωροδοκία, το στοίχημα, αλλά και το ντόπινγκ. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 τόνισε ότι θα ασκηθούν ποινικές διώξεις σε πρόσωπα και σε ομάδες. Δήλωσε χαρακτηριστικά «όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν ξεδιαλύνουν στοιχεία. Πρόεδροι, προπονητές, μάνατζερ όλοι αυτοί εμπλέκονται στο Πειθαρχικό Δίκαιο».

Υπογράμμισε όμως ότι για την δωροδοκία και το στοίχημα εκτός της χρηματικής τιμωρίας προβλέπεται και ο υποβιβασμός της ομάδας που σχετίζεται με το αποτέλεσμα. «Εφόσον ο παράγοντας επιδιώκει αποτέλεσμα και αλλοίωση αποτελέσματος. Πιθανολογώ, ότι η ομάδα θα πέσει στην επόμενη πιο κάτω κατηγορία, αλλά δεν είναι της αρμοδιότητάς μου να το πω με σιγουριά.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ