Στα θρανία τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για να μάθουν μάνατζμεντ - iefimerida.gr

Στα θρανία τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για να μάθουν μάνατζμεντ

THEOHARIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα... θρανία του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης θα καθίσουν στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαθήματα μάνατζμεντ, οικονομικής ανάλυσης και πληροφορικής ώστε να αυξηθεί η αποδοτικότητα τους και να πιάσουν τους στόχους στη συγκέντρωση δημοσίων εσόδων.

Ο γραμματέας της ΓΓΔΕ Θεοχάρης Θεοχάρης και η γραμματέας της ΕΚΔΔΑ Αννα Αναγνωστοπούλου, υπέγραψαν την συνεργασία των δύο φορέων, με κύριο στόχο την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες και την βελτίωση στης ΓΓΔΕ, όπως αναφέρουν τα Νέα.

Επιδίωξη είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πολίτες και τις επιχειρήσεις, και η βελτίωση του συνολικού πλαισίου λειτουργίας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων μέσω της εκπαίδευσης και επιμόρφωσης των υπαλλήλων και στελεχών που υπάγονται σε αυτήν.

Το τρίπτυχο «δημόσιο μάνατζμεντ, οικονομικά και ηλεκτρονική διακυβέρνηση» θα βρεθεί στο επίκεντρο της επιμόρφωσης και θα δοθεί έμφαση, μεταξύ άλλων:

  • Στη βελτίωση της διοικητικής συμπεριφοράς
  • Στην απλούστευση των διαδικασιών με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και επιχειρήσεων
  • Στις μεθόδους εντοπισμού και αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής και δασμοδιαφυγής
  • Σε τεχνικές οικονομικής ανάλυσης για να αυξηθεί η αποδοτικότητα στην είσπραξη εσόδων
  • Στην αξιοποίηση των τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνιών, προώθηση των εργαλείων ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ηλεκτρονικής οργάνωσης και αυτοματοποίησης γραφείου αλλά και επιτάχυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ