Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορέσει να εξετάσει αυτοπροσώπως τον Σάμπι Μιoνί - iefimerida.gr

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορέσει να εξετάσει αυτοπροσώπως τον Σάμπι Μιoνί

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν θα μπορέσει να εξετάσει αυτοπροσώπως τον Σάμπι Μιoνί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν ξανά την Τρίτη οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ που είχαν σταματήσει για τις γιορτές του Πάσχα.

Ωστόσο η πρώτη συνεδρίαση ξεκίνησε με ένταση και καβγά για το αν η Επιτροπή θα πρέπει να στείλει κλιμάκιο στο Ισραήλ για να εξετάσει τον επιχειρηματία Σάμπι Μιονί που φέρεται ως διαχειριστής της κατάθεσης των 550 εκατομμυρίων δολαρίων της λίστας ή προκειμένου να αποφύγει το κοστοβόρο ταξίδι σε καιρούς κρίσης να στείλει ερωτηματολόγιο στο ελληνικό προξενείο στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Η αντιπολίτευση πρότεινε να γίνει το ταξίδι, η κυβερνητική πτέρυγα διαφώνησε με αποτέλεσμα το θέμα να τεθεί σε ψηφοφορία. Εκεί οι κυβερνητικοί βουλευτές υπερίσχυσαν με 7 ψήφους έναντι 6 της αντιπολίτευσης και τελικά θα σταλεί ερωτηματολόγιο.

Η συνεδρίαση της επιτροπής συνεχίζεται αυτή την ώρα με την κατάθεση του πρώην ειδικού γραμματέα του ΣΔΟΕ Γιάννη Διώτη, ο οποίος καλείται να εξηγήσει γιατί στις προηγούμενες καταθέσεις του είχε αποκρύψει την ύπαρξη και τρίτου USB με τη λίστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ