Ιταλός αυτοπυρπολύθηκε μέσα στο σπίτι του για να μην το κατασχέσουν

Αλλο ένα τραγικό περιστατικό που αναδεικνύει το ανεξέλεγκτο πρόβλημα με τις κατασχέσεις σπιτιών εξαιτίας χρεών σημειώθηκε στην Ιταλία, αυτή τη φορά στην πόλη Ραγκούζα της Σικελίας, όταν ένας 64χρονος προσπάθησε να αυτοπυρποληθεί σε μια απελπισμένη πράξη να σώσει την κατοικία του.

Λόγω μιας αρχικής οφειλής του, Τζοβάνι Γκουαράσιο, που ανερχόταν σε 10.000 ευρώ προς μια τράπεζα, το σπίτι του τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί σε πλειστηριασμό με αρχική τιμή 26.000 ευρώ.

Οταν ο δικαστικός κλητήρας μετέβη στο σπίτι του 64χρονου Σικελού για να επιδώσει την διαταγή έξωσης, ο άτυχος Τζοβάνι έδειχνε πεπεισμένος να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, αλλά λίγο πριν βγει από την εξώπορτα, περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε ανάβοντας φωτιά με έναν αναπτήρα

Ο Τζοβάνι Γκουαράσιο προβαίνοντας στο απονενοημένο διάβημα δεν μπόρεσε να ελέγξει τις φλόγες οι οποίες επεκτάθηκαν σε όλο το σπίτι.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα σε όλο του το σώμα.Η σύζυγός του, επίσης 64 ετών, φέρει σοβαρά εγκαύματα, ενώ η κατάσταση της κόρης του δεν εμπνέει ανησυχία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ