Νέο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας χτίζει η ΜΕΤΚΑ στην Αλγερία - iefimerida.gr

Νέο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας χτίζει η ΜΕΤΚΑ στην Αλγερία

Νέο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας χτίζει η ΜΕΤΚΑ στην Αλγερία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στεριώνει για τα καλά την παρουσία της στην Αλγερία η ΜΕΤΚΑ καθώς, όπως ανακοινώθηκε αναλαμβάνει τη σύναψη και νέου συμβολαίου για την κατασκευή νέου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, του τρίτου συνολικά, για την Société Algérienne de Production de l'Electricité (SPE Spa), σε κοινοπραξία με την General Electric.

Το έργο αφορά σε μελέτη, προμήθεια, κατασκευή και θέση σε λειτουργία σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας φυσικού αερίου σε ανοιχτό κύκλο, με δυο αεριοστρόβιλους, συνολικής ισχύος 368,152 MW σε τοπικές συνθήκες. Η συνολική αξία του συμβολαίου για τη ΜΕΤΚΑ Α.Ε. είναι € 72.055.270 συν DZD 2.127.010.929 (περίπου € 92.8 εκατ. συνολικά) και η κατασκευή θα ολοκληρωθεί σε 29,5 μήνες.

Στην παρούσα φάση η ΜΕΤΚΑ, εκτελεί ταυτόχρονα έργα που ξεπερνούν τα 6.000MW συνολικής παραγόμενης ισχύος σε 6 διαφορετικές χώρες (Αλγερία, Συρία, Ιράκ, Ιορδανία, Τουρκία και Ελλάδα).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ