Πουριτανοί της Νέας Υόρκης «λογοκρίνουν» την Μπιγιονσέ - Της καλύπτουν τα επίμαχα με χαρτί [εικόνες] - iefimerida.gr

Πουριτανοί της Νέας Υόρκης «λογοκρίνουν» την Μπιγιονσέ - Της καλύπτουν τα επίμαχα με χαρτί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πουριτανοί αποδεικνύονται οι Νεοϋορκέζοι, οι οποίοι, από ό,τι φαίνεται, δεν αντέχουν με τίποτα την εικόνα της ημιτσίτσιδης Μπιγιονσέ που κοσμεί σχεδόν κάθε γωνιά της πόλης. Η Νέα Υόρκη έχει χωριστεί στα... δύο, με τους μισούς κατοίκους να τρέχουν να καλύψουν τις αφίσες της τραγουδίστριας και τους άλλους μισούς να τρέχουν από πίσω για να τις «ξαναξεσκεπάσουν».

Η Μπιγιονσέ πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια μεγάλης εταιρείας ρούχων. Συγκεκριμένα προωθεί τα μαγιό της εταιρείας. Ετσι οι αφίσες της ημιτσίτσιδης τραγουδίστριας κοσμούν, σχεδόν, κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης.

Το θέαμα, όμως ,φαίνεται ότι εκνευρίζει τους Νεοϋορκέζους, αφού ορισμένοι από αυτούς έσπευσαν να καλύψουν τα «επίμαχα» με φύλλα χαρτιού. Η συγκεκριμένη αφίσα σε στάση λεωφορείου στην περιοχή Λόουερ Ιστ Σάιντ, πέφτει καθημερινά «θύμα» λογοκρισίας. Κάποιοι με ένα κομμάτι χαρτί και σελοτέιπ καλύπτουν τα επίμαχα, ενώ αμέσως μετά οι φαν της τραγουδίστριας την... ξεσκεπάζουν.

Πουριτανοί της Νέας Υόρκης «λογοκρίνουν» την Μπιγιονσέ - Της καλύπτουν τα επίμαχα με χαρτί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πουριτανοί της Νέας Υόρκης «λογοκρίνουν» την Μπιγιονσέ - Της καλύπτουν τα επίμαχα με χαρτί [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ