Δίωξη για δυσφήμηση του αθλήματος στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Δίωξη για δυσφήμηση του αθλήματος στους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης

Δίωξη για δυσφήμηση του αθλήματος σε παράγοντες του Αστέρα Τρίπολης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα... μεθεόρτια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος φαίνεται πως δεν σταμάτησαν το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχικές διώξεις εναντίον των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης για τα όσα έγιναν.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Πετρόπουλος άσκησε δίωξη εναντίον των Δημητρίου Μπάκου, Ιωάννη Καϋμενάκη και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για δυσφήμηση του αθλήματος, «προβαίνοντας δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου, προκαλώντας, έτσι, στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο».

Παράλληλα, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη και εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου για «ανακοινώσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, ΚΕΔ, Διαιτησίας), κατά τρόπο αντιδεοντολογικό, απαξιωτικό, προσβλητικό και ειρωνικό, προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξιώσεως και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ