Υμνοι των Ισπανών για το fair play του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Υμνοι των Ισπανών για το fair play του Βασίλη Σπανούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τελικό του Λονδίνου ξεκίνησε με το... αριστερό, αλλά στη συνέχεια με εκπληκτικά -συνεχόμενα- τρίποντα οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του τίτλου.

Ο λόγος για τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» Βασίλη Σπανούλη, του οποίου η αντίδραση αμέσως μετά τη λήξη του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου από τους Πειραιώτες, προκάλεσε θετικά σχόλια από τους Ισπανούς δημοσιογράφους.

Ο «Kill Bill» προτίμησε προτού πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του να πάει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και να συγχαρεί όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των Ισπανών, δείχνοντας πώς είναι το ήθος και ο σεβασμός ενός αθλητή απέναντι στους αντιπάλους του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το ισπανικό αθλητικό site Gigantes del Basket, που ανέβασε και το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ