Ο Τζάκ Μπάουερ επιστρέφει με 12 ολοκαίνουργια επεισόδια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Τζάκ Μπάουερ επιστρέφει με 12 ολοκαίνουργια επεισόδια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

12 ολοκαίνουργια επεισόδια θα περιλαμβάνει το 24: Live Another Day, η μίνι-σειρά σχετικά με τις νέες περιπέτειες του υπερ-πράκτορα Τζάκ Μπάουερ που θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2014.

«Το να έχω την ευκαιρία να ξαναβρεθώ με αυτό τον χαρακτήρα, είναι σαν να συναντώ ξανά ένα παλιό, καλό μου φίλο». Αυτό δήλωσε ο Κίφερ Σάδερλαντ για την σειρά που, την περίοδο 2001-2010 που προβλήθηκε, του χάρισε ένα Emmy και μια ευκαιρία να αναβιώσει την καριέρα του που τότε δεν ήταν και στα καλύτερά της.

Το 24: Live Another Day θα ακολουθεί το ίδιο φορμάτ με την original σειρά, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο 24 ώρες από την ζωή του πράκτορα Τζάκ Μπάουερ.

Εγγύηση για τους φαν αποτελεί η παρουσία πίσω από την κάμερα του σεναριογράφου και παραγωγού Χάουαρντ Γκόρντον ο οποίος όχι μόνο δούλεψει στο 24, αλλά τα τελευταία χρόνια απολαμβάνει ιδιαίτερη μεγάλη επιτυχία καθώς είναι επίσης ο άνθρωπος πίσω από το Homeland.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίφερ Σάδερλαντ Τζακ Μπάουερ 24 Fox Tv
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ