Ο θρίαμβος της τσούλας στη βιομηχανία του θεάματος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο θρίαμβος της τσούλας στη βιομηχανία του θεάματος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσούλα η [tsúla]: χαρακτηρισμός γυναίκας ανήθικης ή ανάγωγης. Τσουλίτσα η YΠΟKΟΡ. Τσουλάρα η MΕΓΕΘ ανήθικη ή ανάγωγη σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Είναι λίγοι οι εκπρόσωποι του ασθενούς φύλου που έχουν το θάρρος και την τόλμη να δέχονται τέτοιους χαρακτηρισμούς σαν παράσημα στο πέτο τους, απτόητες από τον γελοίο συντηρητισμό των ομόφυλών τους, και ακόμη λιγότερες εκείνες που προβάλλουν απροκάλυπτα την «τσουλοσύνη» τους ως αρετή, επιδεικνύοντάς την σε κάθε περίσταση της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής τους, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της προκλητικής τους συμπεριφοράς.

Είθισται να προκαλούν το μένος των βαρετών γυναικών που είναι κρεμασμένες πάνω στον «αντρούλη τους» – συνήθως εκείνες είναι που τις εντοπίζουν αμέσως στο χώρο, ίσως γιατί αυτές είναι οι πραγματικές τσούλες – καθώς και πληθώρα χονδροειδών κοσμητικών επιθέτων από τους ίδιους τους «αντρούληδες» που είναι ανίκανοι όχι μόνο να εκτιμήσουν τη σπανιότητα και μοναδικότητα της τσούλας γυναίκας, αλλά και να αναμετρηθούν με αυτήν: έργο δύσκολο και επίπονο που απαιτεί επιμονή, ανοχή, παντελή έλλειψη κόμπλεξ και κυρίως απύθμενο χιούμορ.

Διότι, την τσούλα γυναίκα δεν μπορείς να την καταπολεμήσεις ούτε να την κερδίσεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αφεθείς στα χέρια της και να αντλήσεις όλους τους σπάνιους καρπούς και χυμούς που είναι σε θέση να σου προσφέρει.

Εκείνη το μόνο που θα σου ζητήσει είναι να καταφέρεις να πατάξεις το μ@λ@κ@ μέσα σου και να μην την ξενερώσεις.

Ενάντια στις ηθικές επιταγές της κοινωνίας, όμως, η κουλτούρα και βιομηχανία του θεάματος έρχεται να αποκαταστήσει – ακόμη μία φορά – τα πράγματα, εκτινάσσοντας τη μορφή της τσούλας στο stardom των πολιτισμικών icons.

Τα παραδείγματα πολλά: η Dominique Young Unique δείχνει τον κ@λ@ της, η Lady ιππεύει «πράγματα» με αέρα επαγγελματία, η Junglepussy παίζει με το «πράγμα» της, η Brooke Candy θέλει να «fuck right now» και η πρωθιέρεια τραγουδίστρια των Lords of Acid αυνανίζεται on stage.

Είναι όλες τους γυναίκες που «γιορτάζουν» τη σεξουαλικότητά τους και μάλιστα ευθαρσώς, κάνοντας πράξη το γνωστό φεμινιστικό σύνθημα των μέσων της δεκαετίας του '90 «All women are bitches».

Ευτυχώς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ