Αποφασίστηκε η πτώχευση της ΑΕΚ που οδεύει στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική - iefimerida.gr

Αποφασίστηκε η πτώχευση της ΑΕΚ που οδεύει στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αναμενόμενο, δηλαδή την έναρξη της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΑΕΚ αποφάσισε η σημερινή Γενική Συνέλευση μετόχων της ΠΑΕ. Τόσο ο Νίκος Νοτιάς, μέσω του αντιπροσώπου του, Βασίλη Σίμου όσο οι έτεροι μεγαλομέτοχοι, οι Supporters, αλλά και η ερασιτεχνική τάχθηκαν υπέρ της πτώχευσης.

Οι μόνοι που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους -και προκάλεσαν την αντίδραση των οπαδών που βρίσκονταν στα Σπάτα- ήταν οι μικρομέτοχοι.

Η διαδικασία, πλέον παίρνει το δρόμο της. Ορίστηκε νέο τριμελές Δ.Σ. αποτελούμενο από τους Ανδρέα Δημητρέλο, Αλέξη Αλεξίου (εκπρόσωπος της ερασιτεχνικής) και Κώστα Νεστορίδη προκειμένου να μη μείνει ακέφαλη η ΠΑΕ και αποφασίστηκε η νέα Γ.Σ. να πραγματοποιηθεί στο μίνιμουμ διάστημα που προβλέπει ο νόμος, δηλαδή σε 22 μέρες.

Ετσι, στις 7 Ιουνίου, οι μέτοχοι της ΑΕΚ θα συνεδριάσουν ξανά στα Σπάτα με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης την εκκαθάριση της εταιρίας και τον ορισμό των εκκαθαριστών. Με λίγα λόγια, η «Ενωση» από τη νέα σεζόν θα είναι στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική και πιθανότατα υπό τον έλεγχο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ