Δένδιας: «Πρότυπο οι ελληνικές εγκαταστάσεις ασύλου» - iefimerida.gr

Δένδιας: «Πρότυπο οι ελληνικές εγκαταστάσεις ασύλου»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με την αρμόδια για εσωτερικές υποθέσεις επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ενωσης Σεσίλια Μάλμστρομ είχε νωρίτερα το πρωί ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, η κ. Μάλστρομ, η οποία ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των επιτρόπων ασύλου που βρίσκονται στο παλαιό κτίριο της ΕΡΤ, στη συμβολή των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη, εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την αυτοψία της. Δήλωσε, μάλιστα, πως έχουν γίνει θετικά βήματα, δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κάποια προβλήματα τα οποία, όμως, θα ξεπεραστούν.

Η επίτροπος επεσήμανε την απόφαση της ΕΕ να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, η οποία ενώ περνάει μεγάλη οικονομική κρίση, δέχεται τον μεγαλύτερο όγκο μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη.

Ο κ. Δένδιας από τη μεριά του δε δίστασε να χαρακτηρίσει «πρότυπο για την Ευρώπη» τις εγκαταστάσεις ασύλου, που διαθέτει αυτήν τη στιγμή η χώρα μας και υπογράμμισε την ανταπόκριση της ΕΕ να παρέχει χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ