H Ρεάλ ζήτησε τον Αντσελότι και η Μάντσεστερ Σίτι έδιωξε τον Μαντσίνι - iefimerida.gr

H Ρεάλ ζήτησε τον Αντσελότι και η Μάντσεστερ Σίτι έδιωξε τον Μαντσίνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «καυτό» μεταγραφικό καλοκαίρι στην Ευρώπη ξεκίνησε νωρίς με την άκρατη προπονητολογία που «πυροδότησε» η αποτυχημένη έξοδος του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος θέλει να πάει στην Τσέλσι κι έτσι οι Ισπανοί ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ έκανε επίσημη προσέγγιση στην Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία δεσμεύεται για άλλο έναν χρόνο ο Ιταλός τεχνικός κι... έφαγε πόρτα. Ο πρόεδρος των Παριζιάνων Νασέρ Αλ Κελαϊφί τόνισε πως συζήτησε με τη «Βασίλισσα», αλλά δεν δέχτηκε την πρότασή της διότι «ο Αντσελότι έχει συμβόλαιο και θα είναι μαζί μας για άλλον ένα χρόνο. Είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαι σίγουρος πως θα τιμήσει τη συμφωνία μας» είπε χαρακτηριστικά.

Αν η Παρί – που δεν έχει ανάγκη από λεφτά – εμμείνει στην άρνηση για τον «Καρλίτο», η Ρεάλ δεν έχει και πολλές επιλογές. Μία από τις λίγες ενδεχομένως να είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι που χθες απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την παταγώδη αποτυχία του να κατακτήσει έστω το Κύπελλο Αγγλίας. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο προκάτοχος του Μουρίνιο στη Ρεάλ.

Το γεγονός ότι ο Μαντσίνι είναι πια ελεύθερος μπορεί να «αναγκάσει» τη Ρεάλ να στραφεί προς την περίπτωσή του, αφού προπονητές δεν υπάρχουν. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως η ισπανική εφημερίδα Marca σε δημοψήφισμά της για τον αντικαταστάτη του Μουρίνιο είχ βάλει στους υποψήφιους και τον Μίτσελ. Ναι, τον προπονητή του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ