Εννέα μήνες μετά τη φρίκη στην Πάρο - Τα πρώτα νοήματα της Μυρτώς στη μητέρα της - iefimerida.gr

Εννέα μήνες μετά τη φρίκη στην Πάρο - Τα πρώτα νοήματα της Μυρτώς στη μητέρα της

Εννέα μήνες μετά τη φρίκη στην Πάρο -Τα πρώτα νοήματα από την Μυρτώ στη μητέρα τ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μυρτώ συνεχίζει να δίνει αγώνα ζωής στο νοσοκομείο εννέα μήνες μετά τη βάρβαρη επίθεση που δέχθηκε από έναν Πακιστανό σε παραλία της Πάρου.

Επειτα από 9 μήνες που η κατάσταση της υγείας της 16χρονης πλέον Μυρτώς ήταν σχεδόν στάσιμη, φαίνεται πως παρουσίασε κάποια μικρή βελτίωση, αφού πλέον μπορεί έστω και με τα βλέφαρα να ανταλλάσσει μηνύματα με τη μητέρα της.

Η Μυρτώ που νοσηλεύεται στο 10ο όροφο της νευροχειρουργικής κλινικής του «Ευαγγελισμού», ύστερα από 4 χειρουργεία κατάφερε και αύξησε την αντίληψη και την αίσθησή της με το περιβάλλον και πλέον μπορεί με τα βλέφαρα να ανταλλάσσει μηνύματα με τη μητέρα της.

Οπως αναφέρει και το fimes η 16χρονη θα πρέπει σύντομα να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης των ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι το κόστος για τη μεταφορά και θεραπεία της ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ