Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών - iefimerida.gr

Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών

Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός η Jaguar με την F-Type έχει κάνει διάνα, μιας και το νέο ρόουντστερ σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία και θεωρείται όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά διάδοχος της θρυλικής E-Type. Η συνέπεια αυτής της επιτυχίας είναι να προετοιμάζεται ήδη μια έκδοση κουπέ, που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του 2014.

Αισθητικά η κλειστή F-Type θα ακολουθεί το πρωτότυπο C-X 16 της εταιρείας, οπότε πέρα από εμπρός θα έχει και χαρακτηριστικό πίσω μέρος, καθώς και μια ιδιαίτερη γραμμή οροφής.

Παράλληλα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ότι εκτός από τον V6 των 3.000 κυβικών (με 340 και 380 ίππους) και το μεγαλύτερο V8 5.0 των σχεδόν 500 ίππων, θα είναι διαθέσιμη και με τον τετρακύλινδρο turbo των 2.000 κυβικών και των 240 ίππων, που κινεί ήδη το Land Rover Evoque.

Η παρουσία και μόνο του συνόλου των 2.000 κυβικών θα κάνει την καινούργια Jaguar F-Type κουπέ πιο προσιτή ακόμα και σε αγορές σαν την ελληνική, καθώς το κόστος της θα κυμαίνεται γύρω στις 60.000 ευρώ.

Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών  | iefimerida.gr 0
Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών  | iefimerida.gr 1
Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών  | iefimerida.gr 2
Jaguar F-Type: Και κουπέ με κινητήρα 2.000 κυβικών  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ