Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι χορτοφάγοι του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι χορτοφάγοι του κόσμου [εικόνες]

Αυτοί είναι οι πιο σεξι χορτοφάγοι του κόσμου σύμφωνα με την PETA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους πιο όμορφους χορτοφάγους του κόσμου βράβευσε η παγκόσμια οργάνωση για την προστασία των ζώων PETA. Πρόκειται για ένα μοντέλο και έναν Βρετανό πυροσβέστη οι οποίοι συμμετείχαν στο διαγωνισμό της PETA «Sexiest Vegan Next Door» 2013

Ο Τζον Χάλοραν είναι πυροσβέστης απο το Ρόουντ Αιλαντ και υπογραμμίζει τα οφέλη που έχει η χορτοφαγία στην υγεία τονίζοντας ότι περιορίζει τις καρδιαγγειακές παθήσεις οι οποίες είναι ο κύριος λόγος θανάτου των συνταξιοδοτημένων πυροσβεστών

Η Γιερίκα Σολο είναι μοντέλο και φωτογράφος από το Ιλινόις και δήλωσε ότι αυτό που ψάχνει σε έναν άντρα είναι να σέβεται και να αγαπάει όλα τα πλάσματα του κόσμου. «Αν το κάνει αυτό, σημαίνει ότι σέβεται και τον εαυτό του και μου αρέσει αυτό.»

Σύμφωνα με ανακοίνωση της PETA οι νικητές επιλέχθηκαν λαμβάνοντας υπόψιν πολλούς παράγοντες, ανάμεσα στους οποίους και τις ψήφους του κοινού.

Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι χορτοφάγοι του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αυτοί είναι οι πιο όμορφοι χορτοφάγοι του κόσμου [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ