TA NEA κάνουν επίθεση στον Δασκαλόπουλο (ΣΕΒ) γιατί είπε καλά λόγια για τον Τσίπρα: Κρατικοδίαιτοι καπιταλιστές! - iefimerida.gr

TA NEA κάνουν επίθεση στον Δασκαλόπουλο (ΣΕΒ) γιατί είπε καλά λόγια για τον Τσίπρα: Κρατικοδίαιτοι καπιταλιστές!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «ξαφνικό έρωτα Τσίπρα-βιομηχάνων» κάνει λόγο σήμερα η εφημερίδα Τα Νέα η οποία αφού καγχάζει με τον πρόεδρο του συνδέσμου Δημήτρη Δασκαλόπουλο λέγοντας ότι «βγάζει αντιμνημονιακές κορώνες» τον κατηγορεί ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με το πολιτικό σύστημα!

Γράφουν Τα Νέα στο κύριο άρθρο:

Τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας δεν λύθηκαν βεβαίως με τα πρώτα θετικά δημοσιεύματα που τώρα πια εμφανίζονται στον διεθνή τύπο: ωστόσο παρότι η ύφεση παραμένει και η ανεργία καλπάζει, η συγκυρία δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Σε μια τέτοια στιγμή, θα περίμενε κανείς από τους εκπροσώπους της βιομηχανίας να μετάσχουν στη συλλογική προσπάθεια εξόδου από την κρίση, λέγοντας αλήθειες και πρωτοστατώντας στην πίεση για την πραγματοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών. Αντ'αυτού, ακούσαμε χθες από τον πρόεδρο του ΣΕΒ τις συνήθεις γενικολογίες -πασπαλισμένες με επίθεση φιλίας τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς την αξιωματική αντιπολίτευση, προς δόξαν του κρατικοδίαιτου καπιταλισμού! Ευτυχώς που υπάρχουν -και προκόβουν- στην Ελλάδα και οι επιχειρήσεις που προτιμούν να δουλεύουν και να αναπτύσσονται, αντί να κάνουν δημόσιες σχέσεις με το πολιτικό σύστημα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ