Ποιος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φώναζε «Ολυμπιακός» στο αεροπλάνο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ποιος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φώναζε «Ολυμπιακός» στο αεροπλάνο [βίντεο]

Ποιος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φώναζε «Ολυμπιακός» στο αεροπλάνο [βίντεο]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι ίδιοι να είχαν κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στην Ισπανία και να είχαν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, ωστόσο, η έχθρα με τη Ρεάλ είναι αιώνια και, ο Μέσι και η παρέα του, δεν μπορούσαν να μη χαρούν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Λονδίνο.

Ενα βίντεο που κυκλοφόρησε προκαλεί πολλή συζήτηση στην Ισπανία καθώς δείχνει στιγμές από τους πανηγυρισμούς των παικτών της ποδοσφαιρικής Μπαρτσελόνα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή τους από τη Μαδρίτη.

Εκείνο που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι πως στο τέλος του βίντεο και μετά από τα συνθήματα «Campeones, Campeones» ακούγεται μια φωνή να λέει «Ολυμπιακός» και όλοι, βέβαια, ψάχνουν να μάθουν ποιος φώναξε για τον πρωταθλητή Ευρώπης που μόλις είχε υποτάξει τη «μισητή» Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί να είναι κάποιος παίκτης, δημοσιογράφος, μέλος του τεχνικού τιμ, αλλά οι πιο ευφάνταστοι υποστηρίζουν ότι το φώναξε ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι.

Δείτε το «επίμαχο» βίντεο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ