Μετάδοση δεδομένων με τεχνολογία 5G έκανε η Samsung - iefimerida.gr

Μετάδοση δεδομένων με τεχνολογία 5G έκανε η Samsung

Μετάδοση δεδομένων με τεχνολογία 5G έκανε η Samsung
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τεχνολογία δεν... σταματά πουθενά και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι επιστήμονες της Samsung, που ανέπτυξαν τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων 5G.

Η κορεατική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ανακοίνωσε ότι ανέπτυξε τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων μέσω συσκευών κινητής τηλεφωνίας ανώτερη της 4G και ότι διαθέτει πλέον μηχανήματα ικανά να μεταδώσουν δεδομένα μεγαλύτερα από 1Gbps σε απόσταση που φτάνει τα 2 χιλιόμετρα.

Όπως τονίζει η κορεατική εταιρεία, η ανακάλυψη θα επιτρέπει στους χρήστες «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων να παρακολουθούν εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης οπτικοαουστικό υλικό ενώ βρίσκονται σε κίνηση.

Αν σας ενθουσιάζει το ενδεχόμενο να έχετε στα χέρια σας ένα κινητό τηλέφωνο με τέτοιες ικανότητες, θα πρέπει να περιμένετε έως το 2020, όταν οι εν λόγω συσκευές θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Samsung κινητά τηλέφωνα δεδομένα 5G
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ