Η ΑΕΚ αποσύρει την καταγγελία κατά του Αρη με εντολή Μελισσανίδη - iefimerida.gr

Η ΑΕΚ αποσύρει την καταγγελία κατά του Αρη με εντολή Μελισσανίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία νομική άμυνα της ΑΕΚ στην προσπάθειά της να μείνει στη Σούπερ Λίγκα ήταν η καταγγελία για την υπαγωγή του Αρη στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα σε πολιτικό δικαστήριο. Η «Ενωση», όμως, δεν θέλει πια να παραμείνει έτσι στην πρώτη κατηγορία.

Συμφωνα με διαρρέουν ανεπίσημα από την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος μπορεί να πήγε στη συνεδρίασε του Συνεταιρισμού που διοργανώνει το πρωτάθλημα, αλλά δεν πρόκειται να υποστηρίξει την καταγγελία για τον Αρη. Η εντολή, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, φέρεται να είναι του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος αναμένεται να είναι το επόμενο αφεντικό της ΠΑΕ.

Ο «Τίγρης» δεν θεωρεί πως η ΑΕΚ έχει να κερδίσει κάτι από την εμπλοκή της σε αυτή τη διαδικασία, έτσι η σχετικά προσφυγή στην ΕΠΟ αναμένεται να αποσυρθεί. Η ΠΑΕ, δηλαδή, δέχεται τον υποβιβασμό της.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πως η απόφαση για πτώχευση της ΠΑΕ και την πραγματοποίηση μιας νέας απαλλαγμένης από χρέη (προς το δημόσιο) εκκίνησης στη Γ' Εθνική είναι δεδομένη. Στα Σπάτα αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης που, όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες, θα ορίσει ένα νέο Δ.Σ. ειδικού σκοπού το οποίο θα αναλάβει να οδηγήσει την ΠΑΕ σε διαδικασία εκκαθάρισης. Από εκεί και πέρα, έχουν ξεκινήσει ήδη τα σενάρια για την επόμενη μέρα και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ηγετικό ρόλο στην νέα τάξη πραγμάτων της ΑΕΚ θα έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ