01/07: Οι Big Blood στο Six D.o.g.s - iefimerida.gr

01/07: Οι Big Blood στο Six D.o.g.s

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα καλύτερα κρυμμένα μυστικά τις Αμερικάνικης psych φολκ underground σκηνής, οι Big Blood επισκέπτονται για πρώτη φορά την χώρα μας για μια και μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του six d.o.g.s. Παράλληλα, η Collen Kinsella, εικαστικός και ιδρυτικό μέλος των Big Blood θα παρουσιάσει αποσπάσματα της τελευταίας της εργασίας στο Project Space του six d.o.g.s με τίτλο Leviathan Song.

Big Blood
Αναδυόμενοι από τις στάχτες των Cerberus Shoal, oi Big Blood, το κουαρτέτο των Asian Mae, Caleb Mulkerin, Rose Philistine και Colleen Kinsella εμφανίζονται στην σκηνή μόνο ως ντουέτο. Ως Cerberus Shoal εχουν συνεργαστεί με τον Alan Bishop και τον Herman Dune, ενω χαρακτηριστικό είναι το γεγονός οτι ο Michael Gira εχει κυκλοφορήσει στην εταιρία του -Young God- το side project τους Fire on Fire. Με φανατικούς ακροατές ανα τον κόσμο και σπάνιες εμφανίσεις στο ευρύτερο κοινό οι Big Blood έχουν κατακτήσει επάξια την θέση ενός καλτ, απόκρυφου αουτσάιντερ συγκροτήματος. Κάθε συναυλία τους αποτελείται από διαφορετικά στοιχεία κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες τις κάθε βραδιάς. Τουτέστιν στην Αθήνα θα τους συνοδεύει ο Brother Oak στα τύμπανα, συστατικό που κάνει αυτή την εμφάνιση ακόμα πιο σπάνια. Περπατώντας στα τυφλά ανάμεσα στα τραγούδια του έτερου, η Kinsella και ο Caleb συνθέτουν μια παράξενη, σκοτεινή, αποκαλυπτική ατμόσφαιρα στις συναυλίες τους.

http://freemusicarchive.org/music/Big_Blood


Με την συναυλία των Big Blood, η Phase! Records θα επισημοποιήσει ουσιαστικά την τελευταία κυκλοφορία των Big Blood “Big Blood & The Wicked Hex” στην Phase! H έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε τριακόσιες πενήντα κόπιες βινυλίου.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Betty Loop Loop (Άγγελος Κυρίου & κτίρια τη νύχτα) και κοστίζει 10 ευρώ.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 22:00.

Six D.o.g.s

Αβραμιώτου 6- 8, Μοναστηράκι , Τηλ: +30 210 3210 510

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουσική πόλη six dogs live μουσική big blood phase!
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ