Παραλίγο να πνιγεί η σύζυγος του Μπόρατ σε τραγικό ατύχημα - iefimerida.gr

Παραλίγο να πνιγεί η σύζυγος του Μπόρατ σε τραγικό ατύχημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ανάσα από τον πνιγμό έφτασε κυριολεκτικά η 37χρονη Άιλα Φίσερ, σύζυγος του Σάσα Μπάρον Κοέν, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του Now You See Me στο οποίο υποδύεται μια θηλυκή εκδοχή του Χουντίνι.

«Σύμφωνα με το σενάριο έπρεπε να αρχίσω να χτυπάω το γυαλί της δεξαμενής και να δείχνω ότι είμαι σε κίνδυνο. Όταν όμως οι αλυσίδες μου μπλέχτηκαν, άρχισα να πανικοβάλλομαι στα αλήθεια. Στο βάθος της δεξαμενής υπήρχε ένας τύπος που κουβαλούσε μια φιάλη οξυγόνου, αλλά μέχρι να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα, ο αέρας μου είχε τελειώσει. Επίσης υπήρχε, σαν λύση ανάγκης, ένας διακόπτης που άδειαζε όλη την δεξαμενή μέσα σε 70 δευτερόλεπτα. Αλλά δεν μπορούσα να τον φτάσω».

Αυτό δήλωσε η 37χρονη Άιλα Φίσερ, γνωστή από το Wedding Crashers, σχετικά με μια εντυπωσιακή σκηνή από το Now You See me που απαιτούσε να είναι αλυσοδεμένη μέσα σε μια δεξαμενή με νερό. Προσθέτοντας πως «Ευτυχώς κατάφερα να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, να βγω από τις αλυσίδες και να πάρω μια ανάσα πριν τα πράγματα εξελιχθούν σε τραγικά. Επίσης, για κάποιο λόγο σκεφτόμουν 'Δεν είναι δυνατόν να πεθάνω φορώντας μαγιό'».

Παραλίγο να πνιγεί η σύζυγος του Μπόρατ σε τραγικό ατύχημα  | iefimerida.gr 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ