Αρκούδες, δράκοι και πριγκίπισσες στο Game of Thrones: Τι είδαμε στο επεισόδιο «The Bear and the Maiden Fair» [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρκούδες, δράκοι και πριγκίπισσες στο Game of Thrones: Τι είδαμε στο επεισόδιο «The Bear and the Maiden Fair» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι οι δράκοι είναι τα πιο τρομακτικά πλάσματα στο Γουέστερος, ωστόσο σε αυτό το επεισόδιο φαίνεται ότι και οι αρκούδες είναι εξίσου τρομακτικές.

Ο τίτλος «The Bear and the Maiden Fair» είναι απόλυτα ταιριαστός στο επεισόδιο, ειδικά μετά την συγκλονιστική σκηνή όπου ο Τζέιμι Λάνιστερ φέρνοντας ξανά στην επιφάνεια ένα υποβόσκον αίσθημα, σώζει την Μπριέν από την επίθεση μίας γιγάντιας αρκούδας

Παράλληλα στο Κινγκς Λάντινγκ η Μάρτζερι στολίζει τη Σάνσα για το γάμο της με τον Τίριον Λάνιστερ. Τουλάχιστον ξέρει πλέον ότι με τον «ιππότη των λουλουδιών» Λόρας Ταιρέλ, δεν είχε έτσι κι αλλιώς καμία ελπίδα.

Επίσης από το Κινγκς Λάντινγκ, περνάει και η Μελισάντρε,η οποία παραδίδει στον Τζέντρι ένα μικρό μάθημα ιστορίας, αποκαλύπτοντας του ότι αυτός είναι ο νόθος γιος των Μπαράθεον.

Σε αυτό το επεισόδιο εμφανίζεται ξανά και η Ντανέιρις με τους δράκους της και μας ανταμείβουν επάξια μετά την απουσία τους στο προηγούμενο επεισόδιο. Φτάνοντας στο Γιούνκαι, την «κίτρινη πόλη», η Ντάνι απαιτεί από τον ηγέτη της να παραδοθεί αλλιώς θα κάψει την πόλη ολοσχερώς όπως έκανε και με το Ασταπορ.

Οι Γιουνκάι προσφέρουν στη Ντάνι πλοία και χρυσό, τα οποια εννοείται ότι πήρε, αλλά αυτό δεν της ήταν αρκετό. Απαίτησε επίσης να ελευθερώσουν κάθε δούλο και να τους πληρώνουν για το χρόνο εργασίας τους, προκειμένου να μην τους κάψει την πόλη: «Απορρίψτε αυτό το δώρο, και δε θα σας δείξω κανένα έλεος»

Οσο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες είναι λίγο πολύ όπως τους αφήσαμε την περασμένη εβδομάδα: Τα βασανιστήρια του Θίον Γρκειτζόι συνεχίζονται, η Αρια προσπαθεί να ξεφύγει από την αδελφότητα οταν συνειδητοποιεί ότι δεν θα την πάνε στην οικογένεια της, αλλά στο δρόμο την αιχμαλωτίζει ο Κλεγκαν (το Κυνηγόσκυλο), ενώ ο Ρομπ ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς.

Γενικά πέρα από την ιστορία της Ντανέιρις, στα υπόλοιπα μέρη των Γουέστερος, η πλοκή του 7ου επεισοδίου κινείται και πάλι αρκετά ομαλά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ