Το ανεπανάληπτο πάρτι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο [βίντεο]

Ηταν μια επιβλητική νίκη. Ενα τεράστιο κατόρθωμα. Διότι, είναι δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή, αλλά δυσκολότερο να διατηρηθείς εκεί. Με τέτοιο εμφατικό τρόπο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάσκετ που χαίρεσαι να βλέπεις ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων.

Eδειξε χαρακτήρα σε ό,τι κι αν του παρουσιάστηκε μέσα στο παρκέ και δικαιούται να πανηγυρίζει με την καρδιά του για μια πολύ μεγάλη κατάκτηση.

Λογικό είναι, λοιπόν, να μετά το τέλος του αγώνα να επικρατήσει ένα πανδαιμόνιο. Με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, τους ιδιοκτήτες της ομάδας να γίνονται ένα με τους παίκτες. Να αγκαλιάζουν το τρόπαιο, να δακρύζουν. Με τους απόλυτους πρωταγωνιστές, τους παίκτες να δείχνουν ανήμποροι να τιθασεύσουν τα συναισθήματά τους. Να είναι χαμένοι σε ένα ντελίριο ενθουσιασμού.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον άνθρωπο που οδήγησε τον Ολυμπιακό μέσα από τα δύσκολα στην κορυφή να στέκεται κύριος, αξιοπρεπής και πλήρως δικαιωμένος, στην άκρη και να εκφράζεται μέσα από το χαμόγελό του.

Αν δεν είδατε χθες το βράδυ είτε το ματς είτε τους πανηγυρισμούς σας παρουσιάζουμε όλα τα βίντεο που πρέπει να δείτε για να έχετε μια εικόνα της τεράστιας νίκης του Ολυμπιακού. Σας τις καλύτερες φάσεις, τα τελευταία λεπτά του αγώνα, την απονομή του Κυπέλλου, τα πανηγύρια στ' αποδυτήρια και την συνέντευξη τύπου των αδερφών Αγγελόπουλων μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ