Η γούνα επιβιώνει στην εποχή της κρίσης – 60 εκατ. ευρώ τζίρος στην Εκθεση Καστοριάς - iefimerida.gr

Η γούνα επιβιώνει στην εποχή της κρίσης – 60 εκατ. ευρώ τζίρος στην Εκθεση Καστοριάς

Η γούνα επιβιώνει στην εποχή της κρίσης – 6 εκατ. ευρώ τζίρος στην Διεθνή Εκθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντυπωσιακές επιδόσεις για την 38η Διεθνή Εκθεση Γούνας Καστοριάς που ολοκληρώθηκε όντας η πιο επιτυχημένη όλων των εποχών με αύξηση πωλήσεων κατά 20% φθάνοντας τα 60.000.000 ευρώ τζίρο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς, Ηρακλής Καλλισθένης, ανέφερε ότι πρόκειτα για την πιο επιτυχημένη χρονιά στην ιστορία του θεσμού και πρόσθεσε «εξήχθησαν τις τρεις πρώτες ήμερες 889 Παλτά - Ημίπαλτα - Ζακέτες και μπουφάν, ενώ η εξαγωγή των δερμάτων ξεπέρασε τα 2.600 κομμάτια. Επίσης εξήχθησαν 100 άλλα είδη γουνοποιίας».

Τόνισε ακόμη ότι «η φετινή επιτυχία, μας δημιουργεί την υποχρέωση ώστε η επομένη έκθεση να είναι ακόμη καλύτερη χωρίς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν φέτος λόγω κυρίως της ηλεκτροδότησης μια και η ΔΕΗ δεν βοήθησε καθόλου.»

Την έκθεση επισκέφτηκαν χίλιοι τριακόσιοι περίπου εμπορικοί επισκέπτες από 38 χώρες, ενώ 6.000 ήταν οι υπόλοιποι επισκέπτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ