Σκόπευε να διαφύγει στην Αμερική - iefimerida.gr

Σκόπευε να διαφύγει στην Αμερική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τελευταίο κεφάλαιο του πορίσματος της εισαγγελέως, αναφέρεται ότι ο Αχιλλέας Μπέος σκεφτόταν να πάει στην Αμερική αφού σε τηλεφωνικές συνομιλίες του εμφανιζόταν ανήσυχος για τη δικαστική διερεύνηση των στημένων αγώνων.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Τα Νέα στο πόρισμα της εισαγγελέως σημειώνεται: «Από το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των αξιοποίνων πράξεων των κατηγορουμένων, ιδίως δε από τον οργανωμένο τρόπο δράσης τους (υλικοτεχνική υποδομή, χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, κατοχή κινητών τηλεφώνων τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι ενεργοποιημένα σε ονόματα τρίτων προσώπων, φυσικών ή νομικών, τραπεζικές καταθέσεις, διασυνδέσεις με πρόσωπα στο εξωτερικό) σε συνδυασμό και με το ποινικό παρελθόν τους προκύπτει ότι έχουν κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνουν τη φυγή τους».

Συγκεκριμένα, γίνεται επίκληση τηλεφωνικής συνομιλίας στη διάρκεια της οποίας ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίζεται αγχωμένος για τη δικαστική διερεύνηση των στημένων αγώνων και εκφράζει την πεποίθηση ότι μπορεί να φύγει στην Αμερική - κατέχει αμερικανικό διαβατήριο. Ο δε συγκατηγορούμενός του Γ. Τσακογιάννης μεταβαίνει, όπως αναφέρεται στο πόρισμα, συχνά στην Ιταλία, ενώ διατηρεί και στενές φιλικές σχέσεις με βαρυποινίτες

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ