Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον προπονητή - παιδεραστή της Κέρκυρας - iefimerida.gr

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον προπονητή - παιδεραστή της Κέρκυρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας θα οδηγηθεί ο 49χρονος προπονητής της Εθνικής Ομάδας κρίκετ ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω να ασελγεί σε 17χρονο μέσα στο σπίτι του .

Η έφοδος της αστυνομίας παρουσία εισαγγελέα πραγματοποιήθηκε μετά την καταγγελία της μητέρας του παιδιού ότι ο προπονητής ασελγούσε σε βάρος του κατ' επανάληψη, έναντι χρηματικής αμοιβής τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου.

Στο σπίτι του βρέθηκαν χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, βοηθήματα για ερωτικές πράξεις, ξυπνητήρι με κρυφή ενσωματωμένη κάμερα, τρεις φορητοί και ένας σταθερός ηλεκτρονικός υπολογιστής , ένα αεροβόλο τουφέκι τύπου flobert , σκληροί δίσκοι, usb sticks και άλλα ψηφιακά μέσα αποθήκευσης τα οποία θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν ύπαρξη υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Αυτό που κάνει την υπόθεση ακόμα πιο σοκαριστική είναι το γεγονός ότι ο προπονητής, είχε συλληφθεί το 2000 στο Λος Αντζελες των ΗΠΑ, από το FBA, μετά από σήμα της Ιντερπόλ, με την κατηγορία για προσέλκυση ανηλίκου μέσω ίντερνετ με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση και είχε εκτίσει ποινή για την πράξη του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ