Κυπελλούχος Ελλάδος ο Ολυμπιακός- Νίκησε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης [βίντεο] - iefimerida.gr

Κυπελλούχος Ελλάδος ο Ολυμπιακός- Νίκησε 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κυπελλούχος Ελλάδος στέφθηκε ο Ολυμπιακός, νικώντας με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης, σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε για άλλη μια φορά από επεισόδια, αυτή την φορά των παικτών.

Ο Αστέρας προηγήθηκε με ένα πολύ όμορφο γκολ του Ράγιο, με την απάντηση του Ολυμπιακού να έρχεται στο 42' με την ισοφάριση του Φουστέρ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, όμως μια φάση σημάδεψε το παιχνίδι στο 68' λεπτό, όταν δεν καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος των Πειραιωτών σε χέρι του Μανιάτη, που θα επέφερε και την αποβολή του διεθνή μεσοαμυντικού.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με γκολ του Τζεμπούρ. Στο 118' οι Αρκάδες ζήτησαν πέναλτι από τον Γιάχο για μαρκάρισμα του Φέισα στον Ράγιο, με τον Χιώτη διαιτητή να δίνει την εσχάτη των ποινών ένα λεπτό αργότερα υπέρ του Ολυμπιακού σε μια αμφισβητούμενη φάση. Το 3-1 μετά την εύστοχη εκτέλεση έκανε ο Αμπντούν και κάπου εκεί ξέσπασε «πόλεμος».

Ενταση, νεύρα και ξύλο μεταξύ παικτών

Πολλά νεύρα επικράτησαν λίγο μετά, με τους παίκτες και των δύο ομάδων να συμπλέκονται μεταξύ τους. Μικρή ένταση επικράτησε και ανάμεσα στους οπαδούς, με το gazzetta να αναφέρει πως έπεσαν και αντικείμενα μέσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ ο Γιάχος λίγο πρίν λήξει το παιχνίδι τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τους Μοδεστό και Περρόνε. MVP του αγώνα, αναδείχθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα, ο μεγαλομέτοχος του Αστέρα κ. Μπάκος, τόνισε: «Σήμερα δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός, κέρδισε η αλητεία. Ο αλήτης ο Γιάχος και η αλητοπαρέα του».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ