Λαφαζάνης: Nα αλλάξουν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, όχι ο πρόεδρός του - iefimerida.gr

Λαφαζάνης: Nα αλλάξουν οι πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, όχι ο πρόεδρός του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά της εκλογής προέδρου από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος ωστόσο επισημαίνει ότι θέλει να αλλάξει «πλευρές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον πρόεδρό του».

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, ο κ. Λαφαζάνης τάσσεται κατά της εκλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τα μέλη του κόμματος, θεωρώντας ότι μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να περιπέσει «σε ένα αρχηγικό και προεδροκεντρικό καθεστώς».

Παράλληλα όμως, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει πως το «Αριστερό Ρεύμα» συνεχίζει να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το αριστερό Ρεύμα δεν έθεσε ούτε θέτει θέμα προέδρου του κόμματος. Κάθε άλλο! Αυτό που εμείς θέλουμε να αλλάξουμε είναι ουσιώδεις πλευρές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον πρόεδρό του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ