Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ από τον Φιλλιπίδη - iefimerida.gr

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ από τον Φιλλιπίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν ήταν ο πρώτος του αγώνας αυτή τη σεζόν στον ανοικτό στίβο; Ο Κώστας Φιλιππίδης ήταν νικητής στο Diamond League στο Κατάρ, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ με 5,82 μ. που είναι και η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο.

Με αυτή του την επίδοση ο Ελληνας πρωταθλητής βελτίωσε το δικό του εθνικό ρεκόρ με 5.80μ. από τις 23 Αυγούστου του 2012.

«Το περίμενα το ρεκόρ και τα 5.82 μέτρα», είπε ο Φιλιππίδης και συνέχισε: «Με τον προπονητή μου αναγκαστήκαμε να προσαρμόσουμε διαφορετικά την προπόνηση, λόγω της σχολής μου. Θα κυνηγήσω την σειρά των Diamond League, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πω κάτι παραπάνω για αυτούς τους αγώνες, είναι μόλις ο πρώτος. Εχουμε κάνει όμως πολύ καλή δουλειά φέτος και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Για ξεκίνημα είμαι πολύ ευχαριστημένος και μπορώ να πηδήξω πιο ψηλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ