Σε δημοπρασία η εντυπωσιακή μπλε Ferrari του Τζον Λένον [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε δημοπρασία η εντυπωσιακή μπλε Ferrari του Τζον Λένον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχετε εύκαιρα περίπου 300.000 δολάρια μπορείτε να αποκτήσετε το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησε ποτέ ο Τζον Λένον. Μια εντυπωσιακή Ferrari 330 GT coupe του 1965, πρόκειται να βγει σε δημοπρασία τον Ιούλιο από τον οίκο Bonhams.

Το αστέρι των Μπιτλς αγόρασε την μπλε Ferrari αφότου πέρασε της εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης, στις αρχές του 1965, την ίδια περίοδο που το περίφημο συγκρότημα ηχογράφησε την επιτυχία του "Ticket to Ride", ανέφερε ο οίκος δημοπρασιών σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Λένον τότε ήταν 24 ετών και είχε πληρώσει 10.000 δολάρια (169.000 δολάρια σε σημερινά χρήματα) για να κάνει δικό του αυτό το συλλεκτικό... κομμάτι, το οποίο κράτησε μόλις για τρία χρόνια. Η Ferrari της οποίας το αρχικό μπλε χρώμα έχει αποκατασταθεί, θα πωληθεί με την αρχική πινακίδα κυκλοφορίας η οποία θα συνοδεύεται από όλα τα έγγραφα που αφορούν την περίοδο κατοχής της από τον Τζον Λένον.

Τιμή εκκίνησης είναι τα 276.000 δολάρια και οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας θεωρούν πως οι προσφορές θα φτάσουν τα 340.000 δολάρια. Λιγότερα δηλαδή από τα 500.000 δολάρια που πουλήθηκε η ιδιοκτησίας Πολ ΜακΚάρτνεϊ, Αστον Μάρτιν του 1964.

Σε δημοπρασία η εντυπωσιακή μπλε Ferrari του Τζον Λένον [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Σε δημοπρασία η εντυπωσιακή μπλε Ferrari του Τζον Λένον [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ