Ξεκατίνιασμα Ριάνα και Κρις Μπράουν στο Twitter: «Δεν είναι δική μου αν την έχουν όλοι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεκατίνιασμα Ριάνα και Κρις Μπράουν στο Twitter: «Δεν είναι δική μου αν την έχουν όλοι» [εικόνες]

Ξεκατίνιασμα Ριάνα και Κρις Μπράουν στο Twitter: «Δεν είναι δική μου αν την έχου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα οι επίμαχες φωτογραφίες του Κρις Μπράουν αγκαλιά με την Καρους Τραν στα γενέθλια του την περασμένη εβδομάδα δεν πέρασαν απαρατήρητες και οδήγησαν σε έναν ομηρικό online καυγά μεταξύ των δύο (πρώην;) συντρόφων, οι οποίοι αντάλλαξαν βαριά tweets.

Σύμφωνα με την Chicago Sun Times, η Ριάνα ενημέρωσε μέσω twitter τους θαυμαστές της οτι είναι βαθιά προσβεβλημένη από τον Κρις Μπράουν, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα σε αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή ότι δεν είναι έτοιμος να την παντρευτεί.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, «Η Ριάνα θεώρησε αυτή την κίνηση του Μπράουν ταπεινωτική και σεξιστική»

Μια ημέρα μετά τη συνέντευξή του Μπράουν η Ριάνα ανέβασε ένα tweet καρφί: «Η τακτοποίηση δεν είναι επιλογή! Δεν είναι τίποτα λιγότερο από 100% αφοσίωση, ειλικρίνεια και σεβασμός! Η αγάπη δεν είναι για παιδιά»

Εννοείται φυσικά ότι το tweet της κάθε άλλο παρά απαρατήρητο πέρασε και σύντομα ήρθε η απάντηση φωτιά του Κρις Μπράουν ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε ότι «Δεν είναι δική μου αν την έχουν όλοι οι άλλοι.»...

Αουτς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ