Ξεσήκωσαν το Terra Vibe Park οι Depeche Mode στη συναυλία τους [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεσήκωσαν το Terra Vibe Park οι Depeche Mode στη συναυλία τους [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατάμεστο ήταν το TerraVibe Park στη Μαλακάσα, αφού οι Ελληνες θαυμαστές των Depeche Mode έσπευσαν να υποδεχθούν το αγαπημένο τους electropop συγκρότημα.

Η συναυλία της Παρασκευής ξεκίνησε με ταλαιπωρία και συνωστισμό, αφού υπήρχε πρόβλημα με το μηχάνημα που «διαβάζει» τα barcode στα εισιτήρια με αποτέλεσμα οι θεατές να περιμένουν στην είσοδο του χώρου. Τελικά οι διοργανωτές άνοιξαν και μια δεύτερη είσοδο προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και να μην υπάρξουν προβλήματα.

Το σόου ωστόσο ήταν εντυπωσιακό και άξιζε την ταλαιπωρία. Λίγο μετά τις 19:00, στη σκηνή ανέβηκαν οι «Space Blanket», το ελληνικό electro μουσικό δίδυμο και προετοίμασαν κατάλληλα το έδαφος για το support group των Depeche Mode τους Βρετανούς F.O.X.

Οι Depeche Mode εμφανίστηκαν στη σκηνή λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ξεσήκωσαν το κοινό, αφού ο τραγουδιστής χαιρέτισε το κοινό στα ελληνικά και για δυόμιση ώρες δε σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν, ανταμείβοντας το κοινό τους για την ακύρωση της συναυλίας το Μάϊο του 2009.

Ολο το βράδυ ο ουρανός της Μαλακάσας φωτίστηκε κόκκινος και μπλε μέσα στις επευφημίες των θαυμαστών καθώς το αγαπημένο συγκρότημα ερμήνευσε παλιότερα κομμάτια τους από το «Songs of Faith and Devotion» του 1993 καθώς και τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ τους «Delta Machine» που κυκλοφόρησε πρόσφατα ενώ τη συναυλία έκλεισαν με το κομμάτι «Never Let Me Down Again».

(Εικόνες: Eurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ