Επιστολή Σαμαρά: «Στείλτε άμεσα τις λίστες των Οργανισμών που θα κλείσουν» - iefimerida.gr

Επιστολή Σαμαρά: «Στείλτε άμεσα τις λίστες των Οργανισμών που θα κλείσουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσαρεστημένος από τη στάση των υπουργών του στο θέμα των υπό κατάργηση ή συγχώνευση δημόσιων οργανισμών εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός για να πιέσει τις καταστάσεις και να επισπεύσει τη διαδικασία έστειλε επιστολή στα στελέχη της κυβέρνησης με την οποία ζητά να του στείλουν άμεσα τις σχετικές λίστες.

Αιτία για το «τελεσίγραφο» αυτό ήταν οι καθυστερήσεις που παρατήρησε ο κ. Σαμαράς από τα υπουργεία, τα οποία έδειξαν μια σχετική απροθυμία να ικανοποιήσουν το αίτημα του πρωθυπουργού. Πλέον οι υπουργοί φέρονται να έχουν περιθώριο μιας εβδομάδας προκειμένου να στείλουν τις λίστες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να γίνει ο τελικός σχεδιασμός.

Εχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση των υπουργών στην επιστολή Σαμαρά, διότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα σε εκείνους που ακόμα δεν έχουν στείλει τις λίστες με τους υπό κατάργηση ή συγχώνευση οργανισμούς βρίσκονται και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης.

Από εκεί και πέρα, στην κυβέρνηση υπάρχουν φόβοι πως ο αριθμός των 2.000 απολύσεων που θα πρέπει να γίνουν τον Ιούνιο δεν πρόκειται να συμπληρωθεί, αφού μέχρι στιγμής τα νούμερα δεν βγαίνουν. Στο Μαξίμου οι συσκέψεις επί του θέματος είναι συνεχείς και αναζητείται τρόπος να βγει η εξίσωση και να είναι όλα έτοιμα για τη νέα αξιολόγηση της Τρόικα τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ