Ενα μοναδικό μάθημα ηγεσίας από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις 13 Ιουνίου στο Κολέγιο Αθηνών

Eνα μοναδικό μάθημα ηγεσίας θα δώσει ο Ζελικο Ομπράντοβιτς στην ομιλία που διοργανώνει τo Linkage Network, η πρότυπη σχολή ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Κολεγίου Αθηνών.

Στην ομιλία του με θέμα «Ηγεσία: Η Τέχνη του να δημιουργείς Πρωταθλητές», ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αναπτύξει θέματα ηγεσίας μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και την τεράστια προπονητική του εμπειρία του.

Συγκεκριμένα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο διαχρονικός, στενός συνεργάτης του Δημήτρης Ιτούδης θα αφηγηθούν -αποκλειστικά για την εκδήλωση- μαζί με ανέκδοτο υλικό, ιστορίες από αγώνες κι εμπειρίες τους στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, προσαρμόζοντας τις αθλητικές τους γνώσεις στις αρχές του μάνατζμεντ.

Ποια είναι η Linkage Greece

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα ηγεσίας, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης μεθοδολογίας και εκπαίδευσης στελεχών.

Μέσα από τη σχολή ηγεσίας, Linkage Network, η Linkage Greece διοργανώνει θεματικές ομιλίες επιφανών διεθνών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν εντυπωσιακή ανταπόκριση από το κοινό στην Ελλάδα και αποτελούν πυρήνες εξειδικευμένης γνώσης από τους παγκόσμιους πρωταγωνιστές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ