Ενα μοναδικό μάθημα ηγεσίας από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις 13 Ιουνίου στο Κολέγιο Αθηνών - iefimerida.gr

Ενα μοναδικό μάθημα ηγεσίας από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στις 13 Ιουνίου στο Κολέγιο Αθηνών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα μοναδικό μάθημα ηγεσίας θα δώσει ο Ζελικο Ομπράντοβιτς στην ομιλία που διοργανώνει τo Linkage Network, η πρότυπη σχολή ηγεσίας για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την Πέμπτη 13 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Κολεγίου Αθηνών.

Στην ομιλία του με θέμα «Ηγεσία: Η Τέχνη του να δημιουργείς Πρωταθλητές», ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ θα αναπτύξει θέματα ηγεσίας μέσα από τα προσωπικά του βιώματα και την τεράστια προπονητική του εμπειρία του.

Συγκεκριμένα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο διαχρονικός, στενός συνεργάτης του Δημήτρης Ιτούδης θα αφηγηθούν -αποκλειστικά για την εκδήλωση- μαζί με ανέκδοτο υλικό, ιστορίες από αγώνες κι εμπειρίες τους στη διαχείριση κρίσιμων στιγμών, προσαρμόζοντας τις αθλητικές τους γνώσεις στις αρχές του μάνατζμεντ.

Ποια είναι η Linkage Greece

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα στο χώρο της συμβουλευτικής επιχειρήσεων σε θέματα ηγεσίας, η οποία παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στρατηγικής, ανάπτυξης μεθοδολογίας και εκπαίδευσης στελεχών.

Μέσα από τη σχολή ηγεσίας, Linkage Network, η Linkage Greece διοργανώνει θεματικές ομιλίες επιφανών διεθνών προσωπικοτήτων που γνωρίζουν εντυπωσιακή ανταπόκριση από το κοινό στην Ελλάδα και αποτελούν πυρήνες εξειδικευμένης γνώσης από τους παγκόσμιους πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ