Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] - iefimerida.gr

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες]

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται οτι... παίζουν και για τις δύο ομάδες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορισμένοι διάσημοι του πλανήτη έχουν παραδεχτεί δημόσια πως κάποια στιγμή της ζωής τους βρέθηκαν σε έντονες στιγμές και με παρτενέρ του ίδιου φύλου, ενώ, μάλιστα, άλλοι δηλώνουν και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις επιλογές τους.

Μέγκαν Φοξ: Η εκρηκτική κοκκινομάλλα, πλέον, έχει δηλώσει παλαιότερα ότι «δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου σχετικά με το ότι είμαι αμφιφυλόφιλη»

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μπίλυ Τζο Αρμστρονγκ: Στο ίδιο μήκος κύματος και ο τραγουδιστής των Green Day ο οποίος από το μακρινό 1995 δήλωνε: «Πιστεύω πως πάντα ήμουν αμφιφυλόφιλος. Είναι πολύ ωραίο πράγμα».

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μάρλον Μπράντο: Ο τεράστιος ηθοποιός συνήθιζε να προκαλεί όχι μόνο με το υποκριτικό του ταλέντο αλλά και για τις προτιμήσεις του, μια και είχε παραδεχθεί δημόσια: «Οπως ένας μεγάλος αριθμός ανδρών, έτσι κι εγώ, είχα ομοφυλοφιλικές εμπειρίες και δεν ντρέπομαι. Ποτέ δεν έχω δώσει μεγάλη σημασία στο τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα».

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Αννα Πάκουιν: Η πρωταγωνίστρια της σειράς True Blood είχε αποκαλύψει ότι έχει σχέσεις με ανθρώπους και των δύο φύλων, ενώ έχει συμμετάσχει και σε σποτ για μια οργάνωση που μάχεται για την ισότητα των ατόμων με διαφορετικές προτιμήσεις.

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μάικ Στάιπ: Ο τραγουδιστής των R.E.M. έχει εκφράσει τις προτιμήσεις του ανοικτά εδώ και πολλά χρόνια έχοντας βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο κριτικής.

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αμπερ Χερντ: Η πανέμορφη παρτενέρ του Τζόνι Ντεπ είχε στην αρχή την ετικέτα της «ομοφυλόφιλης» ωστόσο, όπως αποδεικνύει και η σχέση της με τον «ωραίο Τζόνι» δεν έχει κανένα πρόβλημα και με τους άνδρες.

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ντρου Μπάριμορ: Το πάλαι ποτέ κακό παιδί του Χόλιγουντ είχε δηλώσει ήδη από το 2003 ότι της αρέσουν πολύ και οι γυναίκες.

Επτά διάσημοι αστέρες παραδέχονται ότι... παίζουν και για τις δύο ομάδες [εικόνες] | iefimerida.gr 6



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ