Αγρινιώτες κατέθεσαν μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση - iefimerida.gr

Αγρινιώτες κατέθεσαν μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση

Αγρινιώτες κατέθεσαν μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνστνατίνου Μπαρμπαρούση κατέθεσαν ιδιοκτήτες κτιρίου καφετέριας του Αγρινίου οι οποίοι καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν απειλές από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με το Cityvoice το πρωί της Πέμπτης οι ιδιοκτήτες του κτιρίου όπου στεγάζεται το καφέ μπαρ στην Εθνικής Αντιστάσεως, υπέβαλλαν μήνυση κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, καθώς όπως καταγγέλλουν ο βουλευτής μαζί με άλλα άτομα τα οποία κρατούσαν ξύλα και γκλομπ, επισκέφτηκαν το μπαρ. Στη μηνυτήρια αναφορά τους οι ιδιοκτήτες του κτιρίου σημειώνουν ότι από την παρέα του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση εκτοξεύτηκαν προς το μέρος τους απειλές.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, την Πέμπτη κατάθεση έδωσε και τοπικός δημοσιογράφος, ο οποίος υποστηρίζει ότι δέχτηκε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Βουλευτή, λίγο μετά το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ