Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Μας ανατρίχιασε η ομάδα - iefimerida.gr

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: Μας ανατρίχιασε η ομάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεαν μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος που βρίσκονται στο τιμόνι της διοίκησης των «ερυθρολεύκων».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα, σημείωσε: «Αυτό που είδαμε μας ανατρίχιασε, μας συγκλόνισε. Εκτός από απίστευτη άμυνα, καταφέραμε να επικρατήσουμε απέναντι σε μία ομάδα με 35 εκατ. ευρώ μπάτζετ».

Για τη δεύτερη συνεχόμενη παρουσία της ομάδας του Ολυμπιακού στο Final Four, αλλά και τη στήριξη που παρείχε στον Γιώργο Μπαρτζώκα τόνισε: «Δεύτερη συνεχή χρονιά, οι κορμοί των ομάδων ήταν οι ίδιοι. Εμείς πάντα στηρίζουμε τους προπονητές μας. Ο Μπαρτζώκας τα κάνει όλα αυτά πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο. Δεν γίνεται χωρίς στήριξη».

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε και στον κόσμο των «Πειραιωτών» που βρέθηκε στις εξέδρες της O2 Arena: «Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός, ανατριχιαστικός. Ελπίζω να έρθουν περισσότεροι την Κυριακή αν μπορούν».

Ο έτερος... καπετάνιος της ομάδας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, εστίασε στη στρατηγική που επέλεξε η διοίκηση για τη φετινή χρονιά. «Το μοντέλο που ακολουθούμε εξελίσσεται, αναβαθμίζεται και συνεχώς βελτιώνεται. Πέρυσι ήταν κατά τύχη, φέτος ήταν με σύστημα. Οταν φτάνεις στον τελικό πας μόνο για το... repeat!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ