«Θεριακλήδες» στον Πύργο καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε... ντουλάπες [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θεριακλήδες» στον Πύργο καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε... ντουλάπες [εικόνες]

«Θεριακλήδες» στον Πύργο καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε... ντουλάπες [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αδέλφια ηλικίας 37 και 33 ετών συνέλαβαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου στο Κατάκολο Ηλείας, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους σημαντικές ποσότητες κάνναβης και άλλων ναρκωτικών ουσιών, ενώ καλλιεργούσαν τα φυτά μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες ντουλάπες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ενεργειών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ενήργησαν έρευνα σε εξοχική κατοικία του 37χρονου στο Κατάκολο, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν στην αυλή και στη βεράντα του σπιτιού, 19 φυτά κάνναβης.

Στη συνέχεια σε υπνοδωμάτια της οικίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλα 73 φυτά, σε «υδροπονικές» καλλιέργειες, για την ανάπτυξη των οποίων ο 37χρονος χρησιμοποιούσε δύο ειδικές συσκευές ψεκασμού, τρεις λαμπτήρες πυρακτώσεως και ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο.

Επίσης κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 19,2 γραμμαρίων, μία συσκευασία με αποσπάσματα κάνναβης βάρους 225 γραμμαρίων, κλαδιά κάνναβης με φούντα τοποθετημένα για αποξήρανση βάρους 105 γραμμαρίων καθώς και επτά δισκία μεθαδόνης,

Στην κατοχή του 37χρονου οι Αστυνομικοί βρήκαν επίσης το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε οικία του συλληφθέντα στον Πύργο, εντοπίστηκε ο 33χρονος αδερφός του, ο οποίος συνελήφθη επίσης καθότι σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλες δύο συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 7,6 γραμμαρίων καθώς και τρία δισκία Τ AVOR .

«Θεριακλήδες» στον Πύργο καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε... ντουλάπες [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Θεριακλήδες» στον Πύργο καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε... ντουλάπες [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Θεριακλήδες» στον Πύργο καλλιεργούσαν κάνναβη μέσα σε... ντουλάπες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ