Στις επτά η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Στις επτά η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο

Στις επτά η πρώτη μάχη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό απόψε στις 7.00 το απόγευμα, όταν η ερυθρόλευκη ομάδα θα επιχειρήσει να κερδίσει την πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να προκριθεί στον τελικό του Final Four του Λονδίνου.

Η Nova είναι εκεί με τον κορυφαίο δημοσιογράφο του ελληνικού μπάσκετ Φίλιππο Συρίγο και τον Δημήτρη Καρύδα και η ΕΡΤ με το διευθυντή του αθλητικού τμήματος Βαγγέλη Ιωάννου που θα περιγράψουν τους αγώνες του Final Four.

Η ΕΤ1 απόψε ξεκινάει στις 6.00 το απόγευμα με την εκπομπή «BIG BEN - BIG FOUR» μεταδίδοντας όλο το ρεπορτάζ από την o2 arena στο Λονδίνο.

Σε απευθείας μετάδοση, αλλά και σε Ηigh Definition από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το σπουδαίο ημιτελικό, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στις 22.00 θα μεταδοθεί ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης.

Αύριο στη 1.00 το μεσημέρι θα μεταδοθεί σε επανάληψη ο αγώνας του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ και στη συνέχεια, στις 15.00 θα ακολουθήσει η εκπομπή «BIG BEN - BIG FOUR».

Την Κυριακή 12 Μαΐου στις 18.00 όλα τα νέα πριν από τον μικρό τελικό, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1, αλλά και σε Ηigh Definition από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD. Στις 22.00 θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός απευθείας από την ΕΤ1 και σε Ηigh Definition από το ψηφιακό κανάλι ΕΡΤ HD.

Στο συνδρομητικό κανάλι στις περιγραφές των ημιτελικών αγώνων, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι οι Φίλιππος Συρίγος και Δημήτρης Καρύδας, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μας μεταφέρουν οι Νικήτας Αυγουλής και Χρήστος Καούρης. Στην παρουσίαση των εκπομπών θα είναι ο Γιώργος Συρίγος.

Το πρόγραμμα της nova έχει ως εξής.

Παρασκευή 10 Μαΐου

18:00 Euroleague Final Four-Λονδίνο 2013 - Pre Game Show

19:00 Α Ημιτελικός ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός

21:00 Euroleague Final Four-Λονδίνο 2013 - Post & Pre Game Show

22:00 B Ημιτελικός Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης

23:50 Euroleague Final Four - Λονδίνο 2013 - Post Game Show

Σάββατο 11 Μαΐου

23:00 Euroleague Final Four-Λονδίνο 2013

Κυριακή 12 Μαΐου

18:00 Euroleague Final Four-Λονδίνο 2013-Pre Game Show

19:00 Μικρός Τελικός

21:00 Euroleague Final Four-Λονδίνο 2013-Post & Pre Game Show

22:00 Τελικός

23:50 Euroleague Final Four-Λονδίνο 2013-Post Game Show

Οι εκπομπές καθώς και οι αγώνες θα προβληθούν και μέσω του WEB TV του www.novasports.gr σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ