Ο σωτήρας των κοριτσιών του Κλίβελαντ, έχει καταδικαστεί πέντε φορές στο παρελθόν - iefimerida.gr

Ο σωτήρας των κοριτσιών του Κλίβελαντ, έχει καταδικαστεί πέντε φορές στο παρελθόν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον πέντε φορές έχει περάσει την πόρτα της φυλακής ο νέος ήρωας των ΗΠΑ, ο Τσαρλς Ράμσεϊ, ο οποίος έσωσε τα τρία κορίτσια τα οποία ήταν φυλακισμένα στο «σπίτι της φρίκης» στο Κλίβελαντ.

Ο Ράμσεϊ, έχει μείνει πίσω από τα κάγκελα για τρία και πλέον χρόνια για σειρά αδικημάτων, με τα αμερικανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι στις αρχές της δεκαετίας του '90 συνελήφθη αρκετές φορές και μπήκε δύο φορές φυλακή για ένα χρόνο, για χρήση ναρκωτικών, διάρρηξη και κλεπταποδοχή.

Ο 44χρονος λαντζέρης, παντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη η οποία σήμερα είναι 15 χρονών, ωστόσο σε τον Φεβρουάριο του 1997 ο Ράμσεϊ καταδικάστηκε για βιαιοπραγία κατά της συζύγου του, Ροσέλ. Πριν ακόμα η υπόθεση τελεσιδηκήσει, συνελήφθη ξανά για την ίδια αιτία, ενώ υπήρχε και ένταλμα σύλληψης εναντίον του για μη προσέλευση στην εκδίκαση, με αποτέλεσμα να καταλήξει και πάλι στη φυλακή, για έξι μήνες και άλλα πέντε χρόνια με αναστολή, υπό τον όρο να παρακολουθήσει συμβουλευτικά μαθήματα κατά της βίας στο σπίτι, αναφέρει το Εθνος.

Τον Ιανουάριο του 2003 ωστόσο ξυλοκόπησε και πάλι τη σύζυγο του η οποία παρέμενε μαζί του και αυτή τη φορά συνελήφθη για «οικιακή βία με πρότερη καταδίκη», με αποτέλεσμα να εκτίσει άλλους οκτώ μήνες φυλάκισης και τέθηκε κάτω υπό τον συνεχή έλεγχο των Αρχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ