Αυξάνεται η γυναικεία απιστία μετά από τη Γιορτή της Μητέρας - iefimerida.gr

Αυξάνεται η γυναικεία απιστία μετά από τη Γιορτή της Μητέρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ημέρες επιβάλλουν άμεση αναζήτηση δώρου για τη γυναίκα που μας έφερε στον κόσμο. Ή τουλάχιστον αυτό προβλέπουν οι «κανόνες» που έχουν δημιουργήσει στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού ημέρες όπως η Γιορτή της μητέρας, την Κυριακή. Όσο όμως τα παιδιά αναζητούν το καλύτερο δώρο, οι σύζυγοι πρέπει να αρχίσουν να... οχυρώνονται. Γιατί σύμφωνα με έρευνα, το αμέσως επόμενο διάστημα εκτινάσσονται τα «κρούσματα» απιστίας από τις γυναίκες!

Αυτό αποκαλύπτει μία έρευνα που έκανε το AshleyMadison.com, μία ιστοσελίδα γνωριμιών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, από τις 15.000 μητέρες που εξομολογήθηκαν ότι έχουν απατήσει τον σύντροφό τους, οι περισσότερες παραδέχονται ότι το έκαναν το διάστημα έπειτα από τη «δική τους» ημέρα. Συγκεκριμένα, το 2012 παρατηρήθηκε μία συγκλονιστική αύξηση 439% στην απιστία τη Δευτέρα που ακολούθησε την Γιορτή της μητέρας, σε σύγκριση με όλες τις υπόλοιπες «φυσιολογικές» Δευτέρες!

«Στη συγκεκριμένη γιορτή οι γυναίκες έχουν την τάση να μεγαλοποιούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναρωτιούνται για τις επιλογές που έχουν κάνει στη ζωή τους και τελικά καταλήγουν στο συμπέρασμα πως θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό για τον εαυτό τους. Το τελευταίο τις οδηγεί συνήθως και στο πρώτο βήμα προς την απιστία», εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος του AshleyMadison.com, Νόελ Μπίντερμαν.

Έπειτα από αυτό, οι γυναίκες προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στις υποχρεώσεις της μητρότητας και εκείνες που δημιουργεί ο παράνομος δεσμός τους. Το 67% παραδέχθηκε πως έχει μιλήσει στο τηλέφωνο με τον εραστή τους μπροστά στο παιδί τους, το οποίο μπορεί να περιμένει με τις... ώρες την εμφάνιση της μητέρας του, καθώς το 56% εξομολογήθηκε πως έχει αργήσει να το πάρει από το σχολείο ως συνέπεια της απιστίας. Κάποιες δεν δίστασαν να συστήσουν τον εραστή στο παιδί τους με ψεύτικο όνομα (4%), ενώ ένα μικρό ποσοστό (2%) είχε την ατυχία να τις πιάσει στα... πράσα το «βλαστάρι» τους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ