Νέα ιστοσελίδα του ΟΤΕ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών - iefimerida.gr

Νέα ιστοσελίδα του ΟΤΕ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών

Νέα ιστοσελίδα του ΟΤΕ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ιστοσελίδα του ΟΤΕ ote.gr ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του κοινού, αφού ο μοντέρνος σχεδιασμός της εξασφαλίζει εύκολη πλοήγηση και διευκολύνει τις online αγορές και τη διαχείριση του λογαριασμού του χρήστη.

Στο νέο site του ΟΤΕ όλοι οι πελάτες, Ιδιώτες, Επαγγελματίες ή Επιχειρήσεις, μπορούν να πραγματοποιήσουν εύκολα και γρήγορα online αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, που εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, ενώ μπορούν να φτιάξουν και το δικό τους πακέτο υπηρεσιών, διαμορφώνοντάς το όπως ακριβώς το θέλουν κάνοντας συνδυασμούς των υπηρεσιών που διατίθενται.

Παράλληλα, η υπηρεσία Μy ΟΤΕ, επιτρέπει στους πελάτες να διαχειριστούν μόνοι τους τη σύνδεση και το λογαριασμό τους, από το σπίτι ή το γραφείο, ενώ μπορούν να αλλάξουν τη διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού τους ή να τον εξοφλήσουν online, να αναβαθμίσουν και να τροποποιήσουν τις υπηρεσίες τους σταθερής και internet, να δουν την πραγματική ταχύτητα του router τους, καθώς και να τροποποιήσουν ή να προμηθευτούν υπηρεσίες ΟΤΕ TV.

Ο ΟΤΕ ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις συνδέεται και με τα social media, αφού πλέον οι χρήστες μπορούν να κάνουν γρήγορη και εύκολη εγγραφή μέσα από τον Facebook λογαριασμό τους με τη χρήση ενός και μόνο κωδικού.

Για ακόμα πιο άμεση εξυπηρέτηση, η ιστοσελίδα ote.gr δίνει, επιπλέον, την πρωτοποριακή δυνατότητα για online επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Εξυπηρέτησης Πελατών, μέσω των υπηρεσιών Οnline Chat & Call Back.

Τέλος σημαντική πρωτοπορία αποτελεί και το ΟΤΕ Life, το πρώτο και «μοναδικό» ελληνικό Blog τηλεπικοινωνιακής εταιρείας, που δίνει τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα τελευταία νέα και τις τεχνολογικές εξελίξεις με ένα μόνο κλικ.

Νέα ιστοσελίδα του ΟΤΕ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών | iefimerida.gr 0
Νέα ιστοσελίδα του ΟΤΕ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ