Πεπόνης και Μουζακίτης είπαν «όχι» στην ανανέωση της θητείας τους - iefimerida.gr

Πεπόνης και Μουζακίτης είπαν «όχι» στην ανανέωση της θητείας τους

Πεπόνης και Μουζακίτης είπαν «όχι» στην ανανέωση της θητείας τους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης δεν επιθυμούν την ανανέωση της θητείας τους και γι' αυτό το λόγο ενημέρωσαν τον Αρειο Πάγο. Υπενθυμίζεται πως σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται η διετής θητεία τους.

Οπως γράφει και η εφημερίδα «Τα Νέα», αλλαγή σκηνικού στο πεδίο όλων των εκκρεμών οικονομικών υποθέσεων σηματοδοτεί η απόφαση των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη να στείλουν τους φακέλους που χειρίζονται στην εισαγγελία εφετών.

Αφορμή αποτέλεσε η θεσμοθέτηση του εισαγγελέα διαφθοράς, οι αρμοδιότητες του οποίου συμπίπτουν με τις δικές τους, ενώ όπως εκτιμάται δεν εξαιρούνται ούτε οι εκκρεμείς δικογραφίες.

Ετσι, οι δύο οικονομικοί εισαγγελείς έστειλαν αρμοδίως στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας εφετών Αθηνών Χρήστο Μαρκογιαννάκη ήδη τις πρώτες τριάντα δικογραφίες, ενώ είχαν προηγουμένως συνεννοηθεί και με τον εποπτεύοντα εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νίκο Παντελή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ