Προαγωγός για αθλητές και σταρ του κινηματογράφου αποκάλυψε πως ήταν ο Σνουπ Ντόγκι Ντογκ - iefimerida.gr

Προαγωγός για αθλητές και σταρ του κινηματογράφου αποκάλυψε πως ήταν ο Σνουπ Ντόγκι Ντογκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αμαρτωλό του παρελθόν αποκάλυψε στο Rolling Stone ο Σνουπ Ντόγκι Ντογκ που, από τότε που έγινε ρασταφάρι, έχει αλλάξει εντελώς. Και όχι απλά το όνομά του (το έκανε Σνουπ Λάϊον).

«Την εποχή που έκανα την Playboy περιοδεία μου, το 2003, είχα στήσει ένα ολόκληρο σύστημα. Είχα βάλει ένα λεωφορείο να με ακολουθεί, το οποίο είχε μέσα δέκα πρόθυμες 'σκύλες'. Πηγαίναμε από πόλη σε πόλη και ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και 'εξυπηρετούσαμε' αθλητές και σταρ του κινηματογράφου. Όταν βαριόμουνα μια, την άλλαζα με μια άλλη».

Αυτό δήλωσε στο Rolling Stone ο σουπερστάρ ράπερ. Διευκρινίζοντας πως «Όλο αυτό δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Φαντάσου ότι ναι μεν έκανα ότι τα έπαιρνα από τους πελάτες, αλλά τις άφηνα να τα κρατάνε όλα. Το έκανα γιατί από παιδί φαντασιωνόμουν να γίνω προαγωγός. Ονειρευόμουν να έχω πολλά αυτοκίνητα, ρούχα και 'σκύλες'».

Όσον αφορά πως λειτουργούσε το σύστημα, ο Σνουπ εξηγεί πως «Πήγαινα π.χ. για συναυλία στο Ντένβερ, φώναζα 1-2 παίκτες από τους Broncos ή τους Nuggets να κάτσουμε παρέα, τους έδειχνα τα κορίτσια και τους έλεγα πως καθεμιά είχε διαφορετική τιμή».

Αυτό που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο λόγος που ο Σνουπ μίλησε για την συγκεκριμένη φάση της ζωής του ήταν για να εκθειάσει την γυναίκα του, με την οποία είναι μαζί από το γυμνάσιο, η οποία άντεξε να είναι στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rolling Stone προαγωγός Σνουπ Ντόγκι Ντογκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ