Ρώσος «Τζακ Σπάροου» κατασκευάζει το δικό του «Μαύρο Μαργαριτάρι» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ρώσος «Τζακ Σπάροου» κατασκευάζει το δικό του «Μαύρο Μαργαριτάρι» [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξενοδοχείο- καράβι αποφάσισε να κάνει ο 38χρονος Ρώσος Αλεξάντερ Μαρτσένκο, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια κατασκευάζει μια πιστή απομίμηση του «Μαύρου Μαργαριταριού», του πειρατικού πλοίου του Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο Μαρτσένκο, ταξιδεύοντας όλη την Ρωσία αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο. Μη θέλοντας ωστόσο να παραμείνει στις κλασσικές ιδέες, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα ξενοδοχείο πιστό αντίγραφο του πειρατικού πλοίου. Παρότι ο ίδιος δεν είχε ιδέα από ναυπηγικά, κατέβασε φωτογραφίες από το Ιντερνετ με το σχήμα του «Μαργαριταριού» και εδώ και δύο χρόνια κατασκευάζει το πειρατικό πλοίο στον ποταμό Γενισέι της Ρωσίας, αναφέρει το odditycentral.com.

Το πλοίο, είναι 21 μέτρα και είναι φτιαγμένο από το ίδιο ξύλο που είναι φτιάχθηκε και το «Μαύρο Μαργαριτάρι». Ο Μαρτσένκο, αποφάσισε να τοποθετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια που είχε το πλοίο στην ταινία, ενώ όπως το «Μαύρο Μαργαριτάρι», ούτε του δικό του θα μπορεί να πλεύσει.

Ο «Τζακ Σπάροου της Ρωσίας», φτιάχνει τώρα την εσωτερική διακόσμηση του πλοίου το οποίο έως τώρα του έχει κοστίσει 115.000 δολάρια, ενώ παράλληλα τρεις φρουροί προστατεύουν το πλοίο από κλέφτες. Ο ίδιος πιστεύει ότι μέχρι το καλοκαίρι το πλοίο του θα είναι έτοιμο.

Ρώσος «Τζακ Σπάροου» κατασκευάζει το δικό του «Μαύρο Μαργαριτάρι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ρώσος «Τζακ Σπάροου» κατασκευάζει το δικό του «Μαύρο Μαργαριτάρι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ρώσος «Τζακ Σπάροου» κατασκευάζει το δικό του «Μαύρο Μαργαριτάρι» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

φωτογραφίες: Alexander Marchenko, Baikal24,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ