Σαμαράς: Καταγράψτε τους οπλίτες που έχουν δύο γονείς άνεργους και βοηθήστε τους - iefimerida.gr

Σαμαράς: Καταγράψτε τους οπλίτες που έχουν δύο γονείς άνεργους και βοηθήστε τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πλήρη καταγραφή όλων των στρατιωτών που έχουν και τους δύο γονείς ανέργους ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς από τους επιτελείς στο Πεντάγωνο, προσπαθώντας να βρει ένα ευνοϊκότερο καθεστώς γι' αυτούς.

Η έρευνα του πρωθυπουργού, ξεκίνησε μετά από επιστολή που έλαβε από τους άνεργους γονείς ενός στρατιώτη ο οποίος υπηρετεί την θητεία του στην παραμεθόριο, αναφέρει το Εθνος.

Ο κ. Σαμαράς, ζήτησε να μάθει πόσοι οπλίτες υπηρετούν έχοντας και τους δύο γονείς ανέργους, καθώς και το ενδεχόμενο να υπάρξουν μερικές ευνοϊκές ρυθμίσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα η έρευνα δεν απέδωσε ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα ο πρωθυπουργός να ζητήσει την άμεση καταγραφή των οπλιτών που έχουν αποδεδειγμένα και τους δύο γονείς ανέργους και να υπάρξει ειδική μέριμνα για την ελάφρυνση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ