Η Μέγκαν Φοξ χοροπηδάει στο τραμπολίνο για χάρη του «Χίτλερ» [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Φοξ χοροπηδάει στο τραμπολίνο για χάρη του «Χίτλερ» [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη φιλότιμο έκανε η Μέγκαν Φοξ που όχι μόνο δέχθηκε να θάψει το τσεκούρι του πολέμου με τον Μάικλ Μπέι και να παίξει στα Χελωνονιντζάκια, αλλά υπέστη τον εξευτελισμό η πρώτη της σκηνή να είναι αυτή που χοροπηδάει πάνω σε ένα τραμπολίνο.

Την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν, όταν η Μέγκαν Φοξ ήταν ακόμη εντελώς άγνωστη, ο Μάικλ Μπέι την υποχρέωσε να του πλύνει την Φεράρι ενώ την βιντεοσκοπούσε. Και μετά την έκανε παγκοσμίως γνωστή, χαρίζοντας της τον ρόλο στο Transformers.

Από εκεί και πέρα η κόντρα τους πήρε θρυλικές διαστάσεις, με την Μέγκαν να αποτελεί τον blockbuster σκηνοθέτη «Χίτλερ» και «Ναπολέων» και εκείνον να την αντικαθιστά στο Transformers 3 με την Ρόουζ Χάντινγκτον Γουάιτλι.

Κανείς δεν ξέρει τι έγινε και ηρέμησαν τα πνεύματα, πάντως οι δυο τους βρέθηκαν να συνεργάζονται ξανά στην νέα -εξαιρετικά πολυδάπανη- κινηματογραφική μεταφορά των Teenage Mutant Ninja Turtles (τα γνωστά στην Ελλάδα «Χελωνονιντζάκια»). Εκεί όπου η Μέγκαν υποδύεται την κοκκινομάλλα ρεπόρτερ Άπριλ Ο'Νιλ.

Προφανώς ρόλο έπαιξε η κατηφόρα που πήρε η καριέρα της Μέγκαν Φοξ όταν σταμάτησε να παίζει σε blockbuster. Καθώς και το γεγονός ότι έγινε μητέρα, οπότε έχει κάθε λόγο να θέλει να φτιάξει ένα καλό κομπόδεμα για το παιδί της.

Η ουσία είναι ότι η Μέγκαν ξέχασε όλες τις ρητορίες περί υποκριτικής, φόρεσε τα εφαρμοστά ρούχα που της έδωσαν και άρχισε πειθήνια να χοροπηδάει πάνω στο τραμπολίνο. Σε μια σκηνή που υποτίθεται ότι δείχνει την ρεπόρτερ χαρακτήρα της να γυρίζει ένα θέμα για το δελτίο ειδήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ