Μουρίνιο - Κριστιάνο: Δύο ξένοι στα ίδια αποδυτήρια; [βίντεο] - iefimerida.gr

Μουρίνιο - Κριστιάνο: Δύο ξένοι στα ίδια αποδυτήρια; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Champions League και η επιθυμία του Ζοσέ Μουρίνιο να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, έχουν κάνει άνω κάτω τη Ρεάλ. Στο ήδη τεταμένο κλίμα ήρθε να προστεθεί και ο αμφιλεγόμενος πανηγυρισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Μάλαγα.

Η «Βασίλισσα» λίγες μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου με την Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει με βραδυφλεγή βόμβα.

Ο Πορτογάλος σταρ μετά το γκολ που σημείωσε στο ματς της Κυριακής πανηγύρισε με τρόπο που δεν συνηθίζει. Αφησε στην άκρη το μπλαζέ ύφος και ξέσπασε, δείχνοντας με το δάκτυλο πως ανήκει στη Μαδρίτη. Η χειρονομία αυτή σε συνδυασμό με το σχεδόν οργισμένο βλέμμα του στον πάγκο και ένα πορτογαλικό... γαλλικό που (φαίνεται σε βίντεο να) εκστόμισε, έδωσαν έναυσμα στα σενάρια για τη σχέση του με τον Μουρίνιο. Οι κακοπροαίρετοι θεώρησαν πως το «άντε γ...» του Ρονάλντο είχε αποδέκτη τον Special One. Η Marca που προσπάθησε να το εξηγήσει κι από την καλή πλευρά ανέφερε πως ο Κριστιάνο ήταν εκνευρισμένος γιατί λίγα λεπτά πριν είχε χάσει πέναλτι (μόλις το τρίτο του ως παίκτη της Ρεάλ) και πανηγύρισε έτσι για να δείξει ποιος πραγματικά είναι και ότι ανήκει στη Ρεάλ.

Ο Μουρίνιο και ο βοηθός του Αϊτορ Καράνκα δεν θέλησαν να σχολιάσουν την ενέργεια του Κριστιάνο σε μια προσπάθεια να υποβασμίσουν το θέμα εν όψει του τελικού. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως ο Μουρίνιο με τη στάση του το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τα όποια στηρίγματα διέθετε εντός των αποδυτηρίων.

Ο Ρονάλντο, που φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού και λίγες μέρες πριν είχε δηλώσει «δεν με νοιάζει ο Μουρίνιο», τάχθηκε υπέρ της ενότητας στ' αποδυτήρια συντασσόμενος με τον «εχθρό» του Μουρίνιο, τον Σέρχιο Ράμος, ενώ και ο Πέπε – το μέχρι πρότινος «πρωτοπαλίκαρο» του τεχνικού της Ρεάλ – είναι χολωμένος από τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του, αλλά και τις αρνητικές δηλώσεις του Μουρίνιο. Φυσικά δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε πως ο Κασίγιας θα ανοίξει σαμπάνιες τη μέρα που ο Πορτογάλος αποχωρήσει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ